Solid solutions

Word jij een van onze nieuwe commerciële toppers? Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven, enthousiaste en klantvriendelijke collega met een commercieel hart.

 

Voor wie ga jij werken?

Even voorstellen. Wij zijn Cloud Innovations, een jong en innovatief bedrijf dat door de jaren heen verschillende labels heeft opgezet. Onze grootste trots is het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl, waarmee wij het doel hebben om boekhouden gemakkelijk te maken voor héél veel gebruikers.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends pak je een kop koffie (thee mag natuurlijk ook) en klets je even met een van je collega’s. Daarna ga je naar je werkplek, want de telefoon ligt al op jou te wachten. Wel lekker afwisselend, want je belt diverse bellijsten na. Zo spreek je de ene keer een mevrouw die haar overeenkomst nog niet heeft geretourneerd en de andere keer een meneer waarvan het account is verlopen.

 

’s Middags eet je gezellig met je collega’s. Nadat je weer bent opgeladen, ga je met een brede glimlach achter je bureau zitten en ga je verder waar je gebleven was.

 

En voor je het weet is je dag alweer voorbij en ga je met een goed gevoel naar huis, want ook vandaag heb jij er mede voor gezorgd dat Cloud Innovations een succes is! Chapeau.

 

Jouw hoofdtaak zal dus voornamelijk bestaan uit het warm bellen naar prospects, leads en klanten en daar zetten we graag een commerciële topper voor in! Zowel fulltime als parttime.

 

Wat vragen we van jou?

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

  • Een vriendelijke stem

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau

  • Een commerciële drive

 

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een uitstekend salaris

  • Een goede pensioenregeling

  • Reiskostenvergoeding

  • Een fijne werkplek met kei leuke collega’s

 

 

Dus, ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn en lijkt het jou een uitdaging om bestaande klanten tevreden te houden, omzet te verhogen en potentiële klanten te enthousiasmeren? Solliciteer dan nu!

 

Cloud Innovations is een groeiende organisatie, gevestigd in het altijd gezellige Brabant. Wij zullen er tijdens je inwerkperiode dan ook alles aan doen om je thuis te laten voelen en mocht je iets nodig hebben wat jouw functioneren bevordert, dan regelen we dat gewoon!

 

Interesse?

Ben je inmiddels overtuigt dat je deze kans niet kan laten liggen? Mail je cv en motivatiebrief dan vandaag nog naar vacatures@cloud-innovations.nl.