Solid solutions

Senior Marketing Manager

 

Wij zijn Cloud Innovations! Een jonge en zeer dynamische organisatie, middenin een flinke groei. Onze trots is ons online boekhoudpakket e-Boekhouden.nl. Steeds meer ondernemers zoals zzp’ers en mkb’ers, maar ook accountantskantoren gebruiken onze software, omdat deze betrouwbaar en toegankelijk is. Gezien het succes van onze labels zijn wij, ter ondersteuning van ons afdelingen Sales en Marketing, op zoek naar een Senior Marketingmanager die het op een prettige ‘no-nonsense’ wijze leuk vindt om deze afdelingen naar een hoger niveau te tillen.

 

Wat ga je doen?

 

Als Senior Marketingmanager ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van sales- en marketingstrategieën van diverse online applicaties, zoals e-Boekhouden.nl, Fiscaal-online.nl, 4-freelancers.nl en zzp-Forum.nl.

Met jouw brede kennis en ervaring ben je de vraagbaak voor onze zelfsturende teams Sales (5 medewerkers) en Marketing (7 medewerkers). Je weet op energieke en stimulerende wijze sturing en coaching te geven aan beide teams en deze met elkaar te verbinden, structureren en motiveren. Samen met jouw collega’s ga je op zoek naar oplossingen om continu de resultaten te verbeteren en optimaliseren. Je volgt actief trends en ontwikkelingen in de markt en brengt behoeften en wensen in kaart en vertaalt en rapporteert deze aan de directie.

 

Wat heb je hiervoor nodig?

 

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding in marketing, commerciële of bedrijfseconomische richting
 • Ruime werkervaring in sales, marketing en eventueel projectmanagement
 • Ervaring met het coachen van collega’s
 • Analytische & commerciële vaardigheden
 • Communicatieve skills
 • Online mindset
 • Kennis van Google Adwords & Analytics, Facebook Advertising, e-mailmarketing en contentmarketing is een pre
 • Affiniteit met de ICT branche en SaaS (Software as a Service)
 • Jij bent in staat om beleidsmatig en strategisch te werken maar schakelt ook soepel over naar operationele zaken.
 • Jij bent een echte inspirator en weet, zonder teveel hiërarchisch boven het team te staan, anderen in beweging te krijgen.

 

Wie zoeken wij?

 

Ben jij het sterke, creatieve organisatietalent die graag onderdeel wil zijn van een gezellig en gedreven team en ben je 36 tot 40 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan nu!

 

Wat bieden wij?

 

Marketing Manager bij Cloud Innovations is een functie met veel ruimte tot ontplooiing, hier kan je echt het verschil gaan maken. De informele sfeer met korte beslissingslijnen stimuleert je om alles uit jezelf en het team te halen en verder te komen.Uiteraard word je voor je werk beloond met een goed salaris en interessante overige voorwaarden. Daarnaast bieden wij een zelfstandige en uitdagende baan met mogelijkheden om verder te ontwikkelen binnen een jonge en groeiende organisatie. Een leuke club collega’s die altijd voor je klaar zal staan en zorgt voor een prettige en informele werksfeer. Naast het harde werken vinden wij het leuk om af en toe eens een borrel te drinken of iets leuks te organiseren. Wij zullen er tijdens je inwerkperiode alles aan doen om je thuis te laten voelen en mocht je iets nodig hebben wat jouw functioneren bevordert, dan regelen we dat gewoon!

 

Interesse?

Ben je inmiddels overtuigt dat je deze kans niet kan laten liggen? Mail je cv en motivatiebrief dan vandaag nog naar vacatures@cloud-innovations.nl.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia Daum 06-15 95 35 91

 

Soort dienstverband: Voltijd

Werklocatie: Aarle-Rixtel