Solid solutions

Studenten/young professionals gezocht voor de klantenservice van e-Boekhouden.nl!

 

Word jij onze nieuwe aanwinst op de helpdesk? Wij zijn namelijk op zoek naar gedreven, enthousiaste, jonge, klantvriendelijke en een beetje stressbestendige professionals in spé. Lijkt het jou een uitdaging om klanten een stapje verder te helpen met hun vragen? Solliciteer dan nu op deze vacature!

 

Voor wie ga jij werken?

Even voorstellen. Wij zijn Cloud Innovations (SkillSource), een jong en innovatief bedrijf dat door de jaren heen verschillende labels heeft opgezet. Onze grootste trots is het online boekhoudprogramma e-Boekhouden.nl. Jij zult dan ook aan de slag gaan om alle klanten van e-Boekhouden.nl te woord te staan.

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

’s Ochtends om 9 uur haal je een kop koffie (thee mag natuurlijk ook) en maak je een praatje met een van je collega’s. Je loopt naar je bureau, logt in en binnen de kortste keren gaat de telefoon. Hup, aan de slag! Het is een klant die een vraag heeft over zijn startersaccount. Je activeert voor hem de actie en de klant hangt tevreden op. Je kijkt in de mailbox en ziet een lijst aan e-mails. Je pakt ze één voor één op. De ene vraag gaat over de btw-aangifte en de andere vraag over het aanmaken van een factuur in e-Boekhouden.nl. Jij zorgt ervoor dat onze klanten optimaal geholpen worden en biedt de beste service, altijd met een glimlach!

 

’s Middags ga je gezamenlijk met al jouw collega’s lunchen en maak je jouw hoofd even leeg. Om vervolgens weer met veel enthousiasme en passie aan de slag te gaan.

 

Wat vragen we van jou?

  • Kennis van boekhouden en een drive om die kennis te vergroten (pré)
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Een vriendelijke stem
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau
  • Je bent beschikbaar tussen 08:00 en 18:00 (werktijden en dagen in overleg)
  • Beschikbaar vanaf december 2017

 

Wat hebben wij jou te bieden?

  • Een uitstekend salaris
  • Een goede pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Een fijne werkplek met kei leuke collega’s

 

Dus, ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn en heb jij wel zin om naast je studie een flink zakcentje bij te verdienen? Solliciteer dan nu! Ook als je net bent afgestudeerd, verwelkomen we je graag. Jij kunt werkervaring opdoen en wij zijn blij dat jij ons uit de brand helpt!

 

Cloud Innovations (SkillSource) is een groeiende organisatie, gevestigd in het altijd gezellige Brabant. Wij zullen er tijdens je inwerkperiode dan ook alles aan doen om je thuis te laten voelen en mocht je iets nodig hebben wat jouw functioneren bevordert, dan regelen we dat gewoon!

 

Interesse?

Ben je inmiddels overtuigt dat je deze kans niet kan laten liggen? Mail je cv en motivatiebrief dan vandaag nog naar vacatures@cloud-innovations.nl en dan gaan we samen kijken hoe we jouw werkdagen kunnen indelen! Vragen naar aanleiding van deze vacature ontvangen we ook graag via vacatures@cloud-innovations.nl.